Työharjoittelu vko 5,6 & 7

Viikolla viisi tein oikeastaan samoja projekteja kuin edellisilläkin viikoilla. Tällä viikolla tuli taas uusi projekti ja nyt niitä on yhteensä 4. Kaikissa on kylppäri/sauna/wc tiloja, joten laattoja on saanut mallintaa paljon. Teen edelleen myöskin jokaisesta tilasta huonekortit. Uusin projekti on sauna/wc tila, johon piti miettiä laattavaihetoehtoja. Ajateltiin sinne lisätä vähän tehostelaattaa. Tässä kuvassa yksi lattavaihtoehdoista.
Samalla mietittiin myös eri värivaihtoehtoja.
Viikko 6 alkoi maanantaina toimistopäivällä. Lisäiltiin projekteihin materiaaleja ja lähdettiin suunnittelemaan vessaa asiakkaalle. Kyseinen vessaprojekti on osa näyttöäni johon teen muutaman erilaisen suunnitelman. Tässä on vähän ajatusta mitä olemme ajatelleet toteutettavaksi suunnitelmaksi asiakkaalle.
Loppupäivästä sain lähteä mukaan käymään toisen asiakkaan luona. Kohteeseen halutaan tehdä keittiöremppa + muuta pientä remppaa. Kohde on siis tarkoitus laittaa myyntiin lähiaikoina. Tiistaina heti aamusta toimistolle tuli mattoesittelijä. Oli mielenkiintoista nähdä mitä kaikkia erilaisia mattovaihtoehtoja on julkisiin ja toimistotilihin saatavilla.
Tämän jälkeen jatkoin näyttöprojektiani ja loppupäivästä lähdettiin käymään vielä Ylöjärvellä katsomassa saunapaneeleita asiakkaan kanssa.
Keskiviikkona aamupäivän tein kotona näyttöä ja kävin sitä varten RTV:llä tilaamassa laattamallit. Iltäpäivällä lähdettiin käymään asiakkaan luona mittailemassa ja sen jälkeen käytiin vielä RTV:llä ostamassa maalaustarvikkeita. Torstai ja perjantai meni toimistolla maalatessa. Maalasin erivärisiä ja erikokoisia palloja seinään. Tämä on näyttöni toteutusosa.
Viimeinen viikko alkoi näytön esittämisellä ja arvioinnin saamisella. Tyytyväinen olen arviointiin :) Loppupäivästä tein vielä toisen esitelmän koskien näyttöäni. Lisäilin ja muokkasin myöskin esitettyä esitystäni vielä annetuilla ohjeilla hieman. Tiistaina lisäilin vielä puuttuvia kohtia projekteihin ja viimeistelin näyttöni. Loppuviikosta käytiin vielä ratinassa, koskarissa ja tornihotellissa poistamassa ulkovaloja.
Päästiin vielä loppuviikosta uuden Lapland Hotels arenan esittelykierrokselle. Nähtiin muutama erilainen huone, saunatilat, kokoustilat ja ravintola puoli. Oli erittäin mielenkiintoista nähdä uudet tilat. Kruunasi ehdottomasti koko harjoittelujakson.
Perjantaina eli viimeisenä päivänä oli aika rento päivä toimistolla. Käytiin porukalla syömässä viimeisen päivän kunniaksi, selailin uusia tapettikirjoja ja loppupäivän tein vielä muutaman huonekortin uuteen projektiin. Harjoittelu oli kokonaisuudessaan erittäin opettavainen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mosa Interiors vko 1

Mosa Interiors vko 2