Työharjoittelu vko 1 ja vko 2

Aloitin 10.1.2022 toisen työharjoitteluni sisustussuunnittelu yrityksessä Amandas eye. Ensimmäisenä päivänä pääsin autamaan kauppakeskukseen purkamaan jouluvaloja pois. Meitä oli neljä töissä ja hommaa oli paljon, joten siihen meni koko päivä.
Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina pääsin aloittamaan mallinnuksia Sketchupilla. Kohteena oli rintamamiestalon sauna/pesutila, wc/suihkutila ja pieni wc. Sain myös tehtäväksi aloittaa tussilla piirtämään tyhjään kelloon haluamallani tavalla kellonajat. (Tämä osa näytön toteutustyötä)
Perjantaina sain laittaa julisteita ja lippuja kehyksiin Akaan kohdetta varten. Käytiin loppupäivästä myös RTV:llä katsomassa laattamalleja.
Toinen viikko alkoi samaan tapaan kuin edellinenkin eli jouluvalojen pois ottoa toisesta kauppakeskuksesta. Siihen meni melkein koko päivä ja loppupäivästä piipahdus vielä RTV:llä. Tiistain ja keskiviikon tein etänä. Pääsin aloittamaan ja mallintamaan näyttöäni. Suunnittelen wc tilaan kolme erilaista suunnitelmaa.
Torstai meni sitten taas toimistolla suunnittelutöissä. Sain tehdä huonekortteja yhteen kohteeseen.
Perjantain olin etätöissä ja pääsin kunnolla aloittamaan suunnittelut näyttötyötä varten. Sain tietoa kohteesta, asiakkaista ja toiveista. Suunnittelu on vielä alussa mutta kuvassa vähän ideointia tulevasta.

Kommentit

  1. Kiitos Julia. Hienoa, että sinulla on selkeät, omat projektit, joita pääset huolella työstämään. Kylppäri on oiva kohde, kun sinulla on takana ja tuoreessa muistissa oppilaitokselle tehty kylppäriharjoitus. Työn iloa!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mosa Interiors vko 1

Mosa Interiors vko 2